Home
Français Patiënten Gezondheidswerkers
     Go
Home
Producten
Waar is de CoaguChek XS verkrijgbaar?
Medische informatie
Zelfcontrole
Gezondheidsadvies
Infocentrum
Contact
 

Coagulation Monitoring heeft vele voordelen

Het CoaguCheksysteem is een eenvoudig, handig en veilig toestel dat u helpt om de stollingsstatus thuis in de gaten te houden. Dat verkort de tijd die u in het ziekenhuis, huisartspraktijken of antistollingsziekenhuizen moet doorbrengen. Enkele van de vele andere voordelen van Self Monitoring zijn:

  • Het vergt maar een paar eenvoudige stappen en één minuut om een INR-resultaat te bekomen.
  • Het biedt een grotere onafhankelijkheid in het beroeps- en privéleven: men moet zich niet meer verplaatsen voor afspraken of een druk schema onderbreken.
  • U bent actief betrokken bij uw eigen gezondheid en behandeling, en dus meegaander.

Het belangrijkste voordeel van Self-Monitoring is echter dat de stollingsstatus regelmatig en dikwijls kan worden nagezien, en dat de antistollingstherapie kan worden aangepast wanneer nodig. Dikwijls controleren is essentieel omdat factoren als medicijnen, ziekte, voedsel, alcohol, reizen en stress de stollingsstatus kunnen beïnvloeden.

Self-Monitoring met het CoaguChek XS-systeem betekent dat de antistollingstherapie voortdurend kan worden verbeterd, wat de kans op verwikkelingen als klonters of bloedingen verkleint.

 
 

 
Last modified: 01 March 2008
  NIEUWS  
© Roche Diagnostics 2011 / Imprint / Disclaimer
 

Deze website bevat productinformatie voor een breed publiek en kan productdetails of -informatie bevatten die ontoegankelijk of ongeldig zijn in uw land. Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de toegang tot die informatie welke zou kunnen indruisen tegen een geldende wettelijke procedure, regelgeving, aanmelding of gebruik in uw land van oorsprong.